Undervisning

 

I min undervisning har jeg fokus på forholdet mellem hest og rytter. Det er vigtigt for mig at begge parter er med på træningen og har en god oplevelse. Jeg går op i at hesten bliver trænet biomekanisk korrekt og at der tages hensyn til hesten både fysisk og mentalt.

 

Mit mål med undervisningen er at hjælpe både dig og din hest med at finde glæde ved træningen, og inspirere jer til jeres videre træning derhjemme.

Oftest er vores tid i stalden presset efter en lang dag på arbejde, så det at man kan glæde sig til at være sammen med sin hest og få nogle gode daglige oplevelser sammen er vigtigt.

For nogle kan der dog være problemer i den daglige håndtering med hesten, som så overskygger glæden ved samværet. Dette kan jeg hjælpe jer med så i igen får en afslappet og harmonisk hverdag sammen. 

"Min største glæde er at se motivationen hos mine heste når vi er sammen. De vil rigtig gerne fællesskabet uanset om det er ved træning op til shows, en hyggetur i skoven eller blot at vi står og slapper af sammen."

Jeg tror på at når vi giver hestene en varieret hverdag med forskellige træningsoplevelser og indtryk, så får vi automatisk velafbalancerede heste som glæder sig til at arbejde sammen med os. 

Du kan læse lidt om hvad jeg tilbyder undervisning i længere nede her på siden. Du kan frit mixe din undervisning som du har lyst. 

Jeg tilbyder også online undervisning. For mere info. om dette kan du sende mig en mail.

Ridning 

Tricks & Agillity

Ridning uden udstyr

Løsarbejde/Frihedsdressur

Horsemanship

Miljøtræning

Problemadfærd

Praktisk Info

  • Du kan tilmelde dig fast månedlig undervisning

  • Du kan betale med mobilepay eller bankoverførsel

  • Jeg kører faste ture på Sjælland, Fyn & Jylland

  • Undervisning på Dansk, Tysk eller Engelsk

Hvad med...

Ofte stillede spørgsmål