Træningsdag


Jeg afholder træningsdage hjemme hos mig. Du kan komme og se min daglige træning med hestene.

Du vil se hvad jeg træner af nye ting med mine heste og jeg vil forklarer hvordan og hvorfor jeg træner de forskellige øvelser.

Mine heste er på forskelligt niveau så jeg har heste som lige er startet deres uddannelse og heste som er “færdigtrænet”. Du vil se arbejdet med dem allesammen og derfor også kunne se hvor forskellige de er og hvor meget det betyder den træning man lægger i dem.

Datoer for træningsdage bliver slået op her på siden under Kalender.

home_bar2_pic5ahome_bar2_pic5b

Praktisk info


Kommende træningsdage bliver slået op i kalenderen her på siden og på Facebook.

Ønsker du selv at arrangere en træningsdag for din rideskole, rideklub, eller veninder. Så kontakt mig for at lave en aftale.

Udfyld kontaktformularen
så kontakter jeg dig.

  • Karina Nørager Modeweg-Hansen
   Tak for en super event i dag. Jeg elsker din måde at træne dine heste på. Vi er kommet hjem mange oplevelser rigere.
   Karina Nørager Modeweg-Hansen
  • Cava Ejstrup
   "Særdeles kompetent underviser der udtrykker sig klart og tydeligt, ikke mister tålmodigheden og møder alle med et smil. Ikke sidste gang jeg har deltaget i et af Charmaine Berdinos kurser. Klart anbefalelsesværdigt."
   Cava Ejstrup
  • Finn Holmstrand
   "Charmaine omgang med heste og andre dyr er fantastisk. Det lyser ud af hende hvor meget hun elsker at arbejde med heste."
   Finn Holmstrand
  • Gitte Sabroe
   "Jeg er bare så begejstret for den måde Charmaine omgåes og træner sine skønne heste på. Og jeg får altid nye input til min egen træning med hjem."
   Gitte Sabroe