Shows

Du har mulighed for at booke et skrædersyet show hvor jeg kommer og optræder med mine dejlige showheste.

Showene tilpasses efter de forskellige arrangementer, men alle har fokus på at vise en kombination af tryllebindende sammarbejde mellem hest og menneske, i kombination med imponerende tricks og frihedsdressur. 

Jeg tilbyder udover shows også clinics, kurser og foredrag hvor vi går i dybten med selve træningen, og hvordan de forskellige øvelser indlæres. 

 

 

Foredrag & Clinics...

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag om mit arbejde med hestene. Til foredraget går jeg i dybten med hvordan de forskellige øvelser indlæres, og hvordan man opbygger et godt partnerskab med sin hest. Jeg kommer ind på mange af de oplevelser jeg har haft sammen med hestene i showbranchen, herunder vores tid i teater, cirkus, og træningen af heste til film og tv. 

Foredraget varer ca. 1,5 time

 

Jeg tilbyder også at holde en clinic/træningsdag hvor i kan se den daglige træning med mine heste. Her ser i live hvordan træningen foregår og i får tips og inspiration til jeres egen træning derhjemme.

 

Clinic/Træningsdag varer ca. 1,5-2 timer. 

For booking send en mail til:

charmaineberdino@gmail.com

Kurser

Jeg tilbyder 1 dags kurser hvor vi går i dybden med træningen og arbejder målrettet med de øvelser vi ønsker. Kurset tilpasses efter de enkelte ekvipagers ønsker og niveau.

Standard kurset varer fra kl. 10-15.00.

Der undervises i hold af 2, ekvipagerne modtager lektioner af 2x 30 minutters varighed.

Der vil under kurset være mulighed for at stille spørgsmål, og se hinanden få undervisning.