Mine Heste

Her får du en kort præsentation af mine dejlige heste

Meloso PM IV

Født: 2009


Race: P.R.E


Køn: Vallak


Udannet i: Tricktræning, Frihedsdressur


Jeg fik Meloso da han var 3 1/2 år gammel. Jeg så ham på Stutteri Edoras hjemmeside hvor han var blevet sat til salg for en spansk avler. Jeg havde egentlig ikke nogle planer om at få en ny hest men, Jeg tog alligevel kontakt og fik tilsendt video materiale.

 

Derefter besluttede min mor, søster og Jeg at tage ned og se ham. Vi tog turen til Mallorca og vi var alle 3 vilde med ham. Der var bare noget helt specielt ved ham. Han kom hjem en månedstid efter og faldt hurtigt til. Han er en super dejlig hest og er meget nysgerrig. Det første han gjorde da jeg lukkede ham ind i manegen og han havde set det hele lidt an, var at stille sig med forbenene op på manegekassen. Så for mig er der ingen tvivl. Han er den perfekte cirkushest.

Se Video

Tartans Orion

Født år: 2011

 

Race: Shetlænder

 

Køn: Hingst

 

Uddannet i: Tricks, frihedsdressur, køre for lange liner mm.

 

Orion er den sødeste lille pony man kan forstille sig. Han er købt med henblik på at skulle uddannes indenfor den høje skole.

Jeg har købt ham fra Stutteri Stjernen, faktisk samme sted som min mor købte hendes første shetlændere for 18 år siden.

 

Orion kan bl.a. gå Polka, spanske skridt, neje, stejle, Ligge ned og sidde, stå på postament og gå sidebevægelser.

 

Se Video

Kazarro

Navn: Kazarro

Født: 2001

Race: P.R.E 

Køn: Vallak

Uddannet i: Den høje skole, ridning uden udstyr, Ridning i Damesadel, frihedsdressur og arbejde for lange liner.

Jeg fik Kazarro da han var 8 år gammel.

Jeg var vild med ham fra første gang jeg så ham da han var lige den type hest jeg godt kan lide. På daværende tidspunkt havde jeg dog en anden hest jeg red, så at købe Kazarro var ikke på tale.

2 år efter blev det dog aktuelt og jeg fik endelig min lille guldklump. At have fået Kazarro er det bedste der er sket for mig, ikke mindst for den motivation og inspiration han har givet mig som hestetræner. Sammen er vi nået langt fra da vi startede, og at arbejde og træne med ham er en af de største glæder for mig.

 

Se Video

Inferno

Født: 2009

Navn: Inferno

Født: 2006

Race: P.R.E

Køn: Vallak

Inferno købte jeg i Marts 2017. Han er en helt fantastisk hest at arbejde med. Han er meget opmærksom og af natur lidt nervøs anlagt. Han lærer dog rigtig hurtigt og er en fornøjelse at arbejde med.  

Inferno kan frihedsdressur og tricks på højt niveau, og er dygtig til ridning med garrocha. 

 

Se Video