Kærlighed, tillid og gensidig respekt

"Heste er min store passion og mit fokus ligger på frihedsdressur, tricks og ridning helt uden udstyr. Jeg har altid været fascineret af hvor fine og lette signaler man kan bruge i omgangen og træningen af hestene, og hvor samarbejdsvillige hestene er hvis vi gør træningen interessant for dem..."

Om Mig

"Jeg er opvokset med heste og optrådte for første gang da jeg var 6 år gammel med min mors P.R.E hingst. Jeg fulgte altid med i mine forældres træning af deres heste når jeg kom hjem fra skole og da jeg blev stor nok begyndte jeg selv at træne med min egen pony.

De næste år lærte jeg om frihedsdressur og tricktræning af min mor samtidig med at jeg læste en masse bøger for at få mere viden om min store interesse. Da jeg var 16 år fik jeg min første egen hest, nemlig Kazarro som i dag er en af mine showheste. Han har været en ubeskrivelig stor del af min udvikling som hestetræner og sammen har vi prøvet en masse sjove og spændende ting."

Træning med mine heste

En vigtig del for mig når jeg træner mine heste er at der skal være plads til deres forskelligheder. Det er idag meget populært at følge en bestemt træningsmetode og så kun benytte øvelser og træningen herfra. Men når man gør det så putter man automatisk sin hest i en kasse som den skal kunne passe i, og det er bare ikke altid et godt valg. Hestene er lige så forskellige i deres personlighed og behov som vi mennesker. Derfor har nogle heste brug for andre metoder og indgangsvinkler når de skal lære nye ting. Det er vigtigt at man som træner er opmærksom på hestens behov og ikke er bange for at søge nye veje træningsmæssigt hvis det man plejer at gøre ikke virker. Det bedste man kan gøre er at tage tingene i hestens tempo og gøre sig umage for at lære hestene det vi ønsker af dem på en harmonisk og hensynsfuld måde. Så at være kreativ og nytænkende er vigtige egenskaber, især når vi leger med vores heste. 

Inspiration

"Jeg søger ofte ny viden om diverse emner indenfor alt med heste. Det kan både være træningsmæssigt men også i forhold til hestens sundhed, adfærd og indlæring. Jeg læser en masse bøger, ser film og deltager i kurser forskellige steder i Europa. Nogle af mine største inspirationskilder er Frederic Pignon, Lorenzo, Alizee Froment, Clemence Faivre, og Linda Tellington Jones."